Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Середня заробітна платня у Києві в 1,7 рази більша, ніж в Україні

05 грудня 2016 року, 17:02

У Києві середня заробітна плата за 9 місяців становить понад 8 тисяч гривень. Про це під час брифінгу розповів перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс.

«Що стосується середньомісячної заробітної плати, за 9 місяців в Києві вона склала 8 тисяч 231 гривня, у той час, коли у країні в цілому – 4 тисячі 989 гривень. Тобто заробітна платня у місті Києві в 1,7 рази більша, ніж в Україні», – підкреслив перший заступник голови КМДА.

За його словами, індекс споживчих цін в Києві виріс на 5,9%.

Разом із тим, наголосив Геннадій Пліс, жодна установа або підприємство, що фінансується з місцевого бюджету, заборгованості із заробітної плати взагалі не має.

«Це означає, що рівень життя у столиці поліпшується, навіть незважаючи на ті соціальні навантаження, які мають громадяни. І звичайно, ми хочемо, щоб цей рівень системно зростав», – підкреслив перший заступник голови КМДА.  

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]