Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Школі №206 можуть присвоїти ім'я Леся Курбаса

21 вересня 2016 року

Школі №206 можуть присвоїти ім'я Леся Курбаса

Сьогодні засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань освіти, науки, сім'ї, молоді та спорту депутати погодили проект рішення “Про присвоєння імені Леся Курбаса середній загальноосвітній школі № 206 у Святошинському районі міста Києва”.

Школа №206 розташована на проспекті Леся Курбаса з 2007 року. Мешканці мікрорайону, батьки та учні закладу освіти неодноразово звертались з ініціативою присвоїти школі ім'я відомого режисера і театрального діяча, враховуючи неоціненний внесок Леся Курбаса у розвиток театрального мистецтва та становлення нового українського театру в 20-30-х роках ХХ століття.

Відповідна ініціатива пройшла громадське обговорення і також була підтримана.

Проект рішення мають також розглянути постійні комісії Київради з питань місцевого самоврядування, регіональних та міжнародних зв'язків, а також з питань культури й туризму.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]