Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Спеціальна робоча група визначить перспективи розвитку Київського велотреку

17 жовтня 2016 року, 18:03

Утворено робочу групу з питань реставрації та сучасного використання велотреку на вул. Богдана Хмельницького, 58, яка також займатиметься питаннями благоустрою території в межах вулиць Богдана Хмельницького, Михайла Коцюбинського та В’ячеслава Липинського у Шевченківському районі. Відповідне розпорядження КМДА підписав Київський міський голова Віталій Кличко.

Група, до якої увійшли профільні фахівці Київської міської державної адміністрації, депутати Київради, представники громадських і спортивних організацій, має визначити конкретні перспективи розвитку столичного велотреку. Очолив щойно сформоване об᾽єднання заступник голови КМДА Олександр Спасибко.  

Зокрема, робоча група координуватиме дії місцевих органів виконавчої влади щодо цього спортивного об᾽єкту, аналізуватиме проблемні питання під час реставрації, а також готуватиме пропозиції щодо шляхів, механізмів і способів їхнього вирішення.

Нагадаємо, що відновлення Київського велотреку перебуває на фінальній стадії. За ініціативи Київського міського голови Віталія Кличка та в рамках створення концепції розвитку велоінфраструктури Києва там облаштовують сучасну інфраструктуру для комфортного користування як професіоналів, так і любителів. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]