Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Стартували репетиції до благодійного Віденського балу в Києві

29 вересня 2017 року, 16:01

Вихованці Київського міського центру реабілітації дітей з інвалідністю розпочали репетиції до благодійного Віденського балу для дітей, що відбудеться 28 жовтня у Колонній залі Київської міської державної адміністрації. Діти почали вивчати рухи вальсу, полонезу та інших бальних танців. Про це повідомив директор Департаменту соціальної політики Юрій Крикунов.

«Програма балу передбачає збір коштів та аукціони. Частина зібраних коштів з Віденського балу буде передана на потреби й Київського міського центру реабілітації дітей з інвалідністю», – сказав Юрій Крикунов.

Благодійний Віденський бал організовано за сприяння мерії Відня та Київської міської державної адміністрації за участю державних і культурних діячів, бізнес-кіл обох країн. Планується, що престижний захід урочисто відкриють мери Києва та Відня – Віталій Кличко та Міхаель Хойпль.

За словами Юрія Крикунова, це поширене в Європі та у світі унікальне культурне явище, до якого прикута увага перших осіб держав, впливових представників політикуму та бізнесу, кращих діячів культури.

Цього року в українській столиці дорослий Віденський бал відбудеться 27 жовтня, дитячий – 28 жовтня.

Дізнатись деталі можна на сайті заходу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]