Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Стипендії від Київради отримають 100 обдарованих дітей

05 жовтня 2017 року

Стипендії від Київради отримають 100 обдарованих дітей

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати затвердили список стипендіатів у галузі освіти для обдарованих дітей.

Таким чином, персональні стипендії від Київради отримають 100 талановитих дітей, які мають високі досягнення в навчанні та мистецтві, беруть активну участь у суспільному житті навчального закладу та міста.

Виплати становитимуть 300 гривень. Отримуватимуть кошти стипендіати щомісячно протягом навчального року.

«За будь-яких умов Київ щороку докладає усіх зусиль, що підтримати і додатково мотивувати свою талановиту молодь. Цьогоріч ми передбачили кошти у бюджеті столиці на стипендії 100 талановитим київським школярам,  адже це дає їм не лише визнання та впевненість у завтрашньому дні, а й поштовх до майбутніх перемог в особистісному та професійному становленні», - зазначила депутат Київради Ганна Старостенко. 

Всі учні, яким призначено стипендії, є призерами Всеукраїнських та міських предметних олімпіад, Всеукраїнського та міського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, міжнародних конкурсів та інтелектуальних турнірів. Стипендіати також мають високі досягнення у науково-дослідницькій діяльності, мають публікації у науково-популярних виданнях та беруть участь у науково-практичних конференціях і семінарах. 

Рішення підтримали 91 депутат. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]