Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Створені у Києві стартапи мають працювати на місто – Геннадій Пліс

05 жовтня 2016 року, 15:33

Стартапи, створені у Києві, повинні працювати передусім на благо міста. У цьому переконаний перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс. Він зазначив, що ідеї, які винайшли кияни, особливо корисні саме для столиці, адже мешканці якнайкраще розуміють, що необхідно змінити чи скоригувати.

«Я багато спілкуюся з молодими винахідниками, з бізнесменами-початківцями, із людьми, які хочуть спробувати заснувати хаби чи ковокінгові простори. І кожен, з ким доводиться спілкуватися, надзвичайно цікава людина, а ті ідеї, що пропонуються навіть у ході первинних бесід, можуть суттєво покращити життя міста. Чим більш відкритими ми будемо до нового, чим більше даватимемо простору дієвим креативним людям, тим якісніші зміни матимемо на виході. Київ готовий створити всі умови для нових проектів, і ми будемо особливо задоволені, якщо нам вдасться втілити ці  ідеї у життя саме тут», – підкреслив Геннадій Пліс.

Він нагадав, що лише у ІТ-інкубаторі «1991 Open Data Incubator» нещодавно представили 5 стартап-проектів. Чимало цікавих проектів народжується у Sicorsky Challenge, що працює при НТУУ «КПІ».

«У всьому світі, не лише в Україні, наразі спостерігається особливий інтерес до розвитку новітніх технологій, – зазначає Геннадій Пліс. – І я переконаний, що саме Київ має стати локомотивом такого руху, ми налагодимо комунікацію з представниками індустрії, а їхні ідеї справді змінюватимуть наше місто».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]