Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Створено Організаційний комітет із підготовки та проведення в 2017 році Київського Форуму організацій громадянського суспільства

09 лютого 2017 року, 11:05

У столиці створено Організаційний комітет із підготовки та проведення в 2017 році Київського Форуму організацій громадянського суспільства. Так, із метою проведення Форуму на високому організаційному рівні, створення умов для налагодження ефективної взаємодії, нових перспективних комунікацій і обміну досвідом між організаціями громадянського суспільства та міською владою, підписане відповідне розпорядження КМДА.

Співголовами Організаційного комітету призначено заступника голови КМДА Олексія Резнікова та керівника апарату КМДА Володимира Бондаренка, секретарем – директора Департаменту суспільних комунікацій Марину Хонду.

Так, утвореному комітету доручено в місячний строк надати Департаменту суспільних комунікацій КМДА пропозиції щодо підготовки та проведення у 2017 Форуму організацій громадянського суспільства. Фінансування заходів із підготовки та проведення Форуму здійснюватиме Департамент суспільних комунікацій КМДА за рахунок асигнувань, передбачених на 2017 рік міською цільовою програмою «Сприяння розвитку громадянського суспільства у м. Києві на 2017-2019 рр.»

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]