Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Цьогоріч Київ узяв участь у шести туристичних міжнародних виставках

31 серпня 2017 року

Цьогоріч Київ узяв участь у шести туристичних міжнародних виставках

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань культури, туризму та інформаційної політики депутати заслухали звіт щодо виконання у I півріччі 2017 року завдань і заходів Міської цільової програми розвитку туризму в місті Києві.

Загальний обсяг видатків, запланований для реалізації цільової програми на цей рік становить 16,7 млн грн. За перше півріччя було освоєно 4,07 млн грн. Ці кошти було спрямовано на просування Києва за кордоном на зарубіжних телеканалах та в друкованих виданнях; участь в найпопулярніших міжнародних туристичних виставках; проведення щорічних івент-заходів - фестивалів, виставок, ярмарок, розвиток ділового, спортивно-оздоровчого, молодіжного туризму.

Загалом у I півріччі Київ узяв участь у шести туристичних міжнародних виставках, які проходили у Нью-Йорку, Ризі, Берліні, Пекіні, Тель-Авіві, Франкфурті. Ще одну виставку в березні Управління туризму та промоцій виконавчого органу Київради (КМДА) організувало в українській столиці.

“Також було проведено 2 семінари щодо підготовки Києва до «Євробачення», та про надання екскурсійних послуг для гостей пісенного конкурсу «Євробачення». Було організовано тематичну локацію міста Києва на офіційній фан-зоні Євробачення 2017 “Eurovillage” з 11 до 14 травня. Окрім того, було організовано 1 рекламно-інформаційний прес-тур для представників країн учасників Євробачення”, - зазначив начальник відділу промоцій Управління туризму та промоцій виконавчого органу Київради (КМДА) Антон Тараненко.

Окрім того, у рамках реалізації цільової програми, було підготовлено технічне завдання на проведення закупівлі на виготовлення та встановлення 3-Д конструкцій логотипу міста Києва. Також розроблено ID-картку гостя міста Києва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]