Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Деснянському районі столиці побудуть спортивний комплекс із льодовою ареною

18 червня 2020 року, 15:51

Спортивний комплекс на перспективній ділянці вулиці Милославської в Деснянському районі столиці буде збудовано коштом інвестора. Для його залучення проведуть інвестиційний конкурс. Як повідомили в Департаменті економіки та інвестицій, про це йдеться в розпорядженні КМДА № 862.

Проєктом передбачено будівництво спортивного комплексу на земельній ділянці площею близько 0,85 га. Орієнтовна площа споруди становитиме 6 тис. кв. м. Там заплановано розмістити спортивні зали, приміщення для фізкультурно-оздоровчих занять, льодову арену, ігрову залу, зали для занять боксом і боротьбою, а також адміністративні приміщення.

Орієнтовні техніко-економічні показники та проєктні рішення реалізації об’єкта інвестування визначатимуть на підставі розробленої та затвердженої в установленому порядку проєктної документації.

Замовником будівництва об’єкту та передінвестиційних робіт є столичне комунальне підприємство «Київське інвестиційне агентство».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]