Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Київраді провели “День золотої стрічки” на підтримку онкохворих дітей

09 лютого 2017 року

У Київраді провели “День золотої стрічки” на підтримку онкохворих дітей

В Україні на обліку перебуває близько п'яти тисяч онкохворих віком до 18 років. Щороку реєструють більше тисячі нових випадків. Повністю видужують до 70-ти відсотків хворих дітей. Аби підтримати дітей з страшним діагнозом, сьогодні у Київській міській раді провели «День золотої стрічки». Подія присвячена Міжнародному Дню онкохворої дитини. Кожен охочий міг отримати стрічку, і таким чином підтримати малечу. 

«З діагнозом «рак» важко боротися самотужки, але можливо, якщо поруч є підтримка і допомога. Досить часто, потрапивши у скрутні життєві обставини, серед яких і важко виліковні хвороби, кияни шукають допомоги, в тому числі у свого депутата. У кожному такому випадку ми намагаємося знайти способи допомоги через матеріальні виплати з бюджету, доброчинні фонди. Наша золота стрічка сьогодні – символ небайдужості і посильна особиста допомога українським родинам, які зіткнулися з цією хворобою і борються за життя своїх дітей», – зазначив депутат Київради Вадим Сторожук.

Міжнародний день онкохворої дитини – 15 лютого. Це день солідарності з тими, хто бореться з цією хворобою. Підтримати онкохворих діток можна і 11 та 12 лютого. У ці дні буде організовано пішохідний квест Києвом «Love is…». Усі зібрані кошти передадуть на лікування онкохворих.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]