Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві презентували книгу «З Днем народження, Україно»

07 жовтня 2016 року, 17:20

Напередодні засідання Київської міської ради столичні депутати презентували книжку «З Днем народження, Україно», у якій зібрані листи підтримки воїнам АТО від школярів, а також твори самих воїнів АТО. Ініціаторами проекту виступили депутати Київради Олеся Пинзеник, Максим Борозенець, Олександр Міщенко та Ганна Старостенко.

«Книга допоможе донести школярам, що ми – українці і наразі боремося за свою ідентичність і пишаємося нашими захисниками», – зазначила автор проекту депутат Київради Олеся Пинзеник.

Видання книги було приурочене до 25-ліття Незалежності України. На її сторінках можна побачити картини воїнів, їхні вірші, роздуми, а також листи школярів з різних куточків України, які вони надсилали в підтримку українським бійцям.

Наразі в усіх школах Києва безкоштовно розповсюджено більше 6 тисяч примірників книги.

«Видання цієї книжки – гарний приклад співпраці депутатів Київради з різних фракцій, людей з різними політичними поглядами заради спільної мети. Ми хотіли донести до кожного, хто буде читати цю книжку, що сьогодні у прагненні підтримати наших героїв мають об'єднатися і дорослі, і діти. І що потрібно не лише говорити про свою любов до рідної країни, а й кожного дня доводити це своїми вчинками», – зазначила Ганна Старостенко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]