Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Оболонському районі завершено капітальний ремонт мережі зовнішнього освітлення

12 грудня 2016 року, 15:15

У Оболонському районі завершено роботи з капітального ремонту мережі зовнішнього освітлення вздовж алеї від просп. Героїв Сталінграда, 49-Б-53 до вул. Героїв Дніпра, 42-Б-62 та вздовж алеї від просп. Героїв Сталінграда, 56 до вул. Прирічної, 29. Про це інформують у Департаменті транспортної інфраструктури КМДА.

Так, працівники комунального підприємства «Київміськсвітло» виконали демонтаж зношеної повітряної кабельної лінії, старих світильників і залізобетонних опор. Згідно з технічним рішенням нова електромережа прокладена в землі. Окрім того, встановлено енергоефективні натрієві світильники та металеві оцинковані опори.

«У процесі виконання робіт використані сучасні матеріали й обладнання, які характеризуються тривалим терміном експлуатації. Загалом вздовж обох алей прокладено більше 1000 метрів кабелю живлення, встановлено 29 опор і 57 світильників», – зауважив директор комунального підприємства Андрій Хричов.

Сучасне якісне освітлення вздовж алей працює згідно зі встановленим графіком роботи. Мережі зовнішнього освітлення повністю оновлено.

«Освітлення столичних вулиць – необхідний елемент міського благоустрою, який насамперед забезпечує безпеку руху в нічний час. До кінця року залишилось мало часу, але ремонтні роботи мережі зовнішнього освітлення у районах Києва тривають. Нещодавно було виконано капітальний ремонт у сквері та на вул. Прорізній. Однак на цьому ми не зупинятимемось. У планах на 2017 рік провести ремонтні роботи мережі зовнішнього освітлення на усіх важливих ділянках», – зазначив директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Майзель.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]