Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У рамках ХХV Фестивалю творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повіримо у себе» відбудеться ряд заходів

22 листопада 2016 року, 9:16

У рамках ХХV ювілейного Київського міського фестивалю творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повіримо у себе» у столиці триватиме ряд заходів. Про це інформують у Київському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Так, 22 листопада, з 16:00 до 18:00 у Київському муніципальному академічному театрі ляльок (вул. Миропільська, 1) відбудеться відбірковий тур за номінацією: «Виконавче мистецтво» ХХV ювілейного Київського міського фестивалю творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повіримо у себе». Діти та молодь із інвалідністю будуть змагатися у декламації, акторській майстерності, жестовій пісні, оригінальному жанрі. Усі вони переможці попередніх районних відбіркових турів із 10 районів Києва. Переможця обиратимуть за кожною з чотирьох підномінацій у двох категоріях (діти до 18 років і молодь до 35 років). Окрім того, в рамках Фестивалю, цього ж дня, з 13:00 до 14:00 у виставковому залі Київського міського палацу творчості дітей та юнацтва (вул. І. Мазепи, 13) відбудеться урочисте відкриття виставки робіт дітей та молоді з інвалідністю. Діти та молодь змагатимуться у жанрах «Образотворче мистецтво», «Декоративно-ужиткове мистецтво», «Нерукотворне мистецтво», «Фото».

23 листопада з 14:00 до 17:00 у Будинку актора (вул. Ярославів Вал, 7) відбудеться відбірковий тур Фестивалю у «Вокально-хоровій номінації»: сольний спів, дует, вокально-інструментальні ансамблі, хор. Переможці (діти і молодь з інвалідністю) попередніх районних відбіркових турів із 10 районів Києва зустрінуться на одній сцені, щоб продемонструвати свої пісенні таланти. Учасників судитиме професійне журі: вони мають обрати переможця у кожній із чотирьох підномінацій у двох категоріях (діти до 18 років і молодь до 35 років).

24 листопада з 13:00 до 15:00 у ДІМ МК «Майстер-клас» (вул. Богдана Хмельницького, 57-Б) відбудеться відбірковий тур за номінацією «Інструментальний жанр». Переможці (діти і молодь з інвалідністю) попередніх районних відбіркових турів з 10 районів Києва зустрінуться на одній сцені, аби продемонструвати свої музичні таланти. Обиратимуть переможця за кожною з трьох підномінацій (солісти; ансамблі до 4 осіб включно, ансамблі 5 та понад 5 осіб) у двох категоріях (діти до 18 років і молодь до 35 років).

25 листопада з 15:00 до 17:00 у Київському міському палаці творчості дітей та юнацтва (вул. І. Мазепи, 13) відбудеться відбірковий тур у хореографічній номінації. Номінантів судитиме професійне журі у трьох підномінаціях: солісти, дует/пара, колектив.

Також у рамках заходу, 26 листопада 2016 року, о 13:00 у Національному музеї українського народного декоративного мистецтва відбудеться міський відбірковий тур авторської поезії і прози дітей та молоді з інвалідністю. Обиратимуть переможця за двома категоріями (діти до 18 років і молодь до 35 років). Захід буде проходити у форматі літературного вечора, на якому надзвичайно талановиті 15-20 переможців районних відбіркових турів м. Києва з 10 районів столиці презентують для журі і громадськості власні авторські твори і вірші. Окрім того, цього ж дня, о 16:00 у креативному просторі «Счастье HUB» (вул. Паньківська, 14) відбудеться відбірковий тур Фестивалю в номінації «Аудіовізуальне мистецтво» (експериментальне відео). Це ІІІ півфінальний тур Фестивалю, на якому переможці з 10 районних відбіркових турів Києва презентують свої експериментальні відеороботи: фільми, анімацію, презентації. Роботи учасників оцінюватиме професійне журі: вони мають обрати 2-х переможців (одного – в категорії діти до 18 років, і одного – в категорії молодь до 35 років).

29 листопада у Київському міському палаці творчості дітей та юнацтва (вул. І. Мазепи, 13) о 13:00 відбудеться церемонія нагородження переможців ХХV ювілейного Київського міського фестивалю творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повіримо у себе».

Також, 29 листопада, о 14:30 відбудеться брифінг для ЗМІ щодо проведення Фестивалю, а о 15:00 – гала-концерт переможців Фестивалю «Мрії збуваються» під гаслом «Історія успіху».

Вхід на зазначені заходи, які триватимуть у рамках Фестивалю, – вільний.

Акредитація представників ЗМІ: 097-528-96-09; (044) 458-27-68 (Шабатіна Анна).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]