Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці презентували електронний учнівський квиток і сервіс онлайн-запису до шкіл

01 травня 2024 року, 18:00

Електронний учнівський квиток стане доступним усім школярам столиці у застосунку Київ Цифровий, водночас наявні пластикові картки продовжують діяти. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Київ є лідером впроваджень цифрових технологій у всіх сферах життя, зокрема в освіті. Ми продовжуємо розвивати цифровий освітній простір, застосовуючи дедалі більше електронних продуктів. Серед переваг Єдиного цифрового освітнього простору: вдосконалення освітнього менеджменту, автоматизоване формування звітів, моніторинг освітнього процесу та діяльності, якісна дистанційна взаємодія всіх учасників освітнього процесу», – сказав Валентин Мондриївський.

Детальніше, як замовити електронні учнівські квитки в Київ Цифровому для проїзду – за посиланням: https://e.surl.li/vfzumi.

Одночасно презентували сервіс онлайн-запису до шкіл Києва.

«Сервіс створений для економії часу батьків і зменшення бюрократичних перепон під час запису дітей до школи. Його головна перевага – прозорість і простота запису. Батьки можуть подавати документи з будь-якої точки України чи з-за кордону без необхідності особистого відвідування закладу освіти. А місто може розвивати шкільні заклади, спираючись на актуальну статистику», – розповів заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень у сфері цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Петро Оленич.

Пілотна версія електронного запису дітей у системі найближчим часом стане доступною в 13 школах столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]