Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У відпочинковому комплексі на Івано-Франківщині, де в оздоровчій поїздці перебували 148 дітей із Києва, вночі сталася пожежа: дітей і персонал евакуювали, пожежу ліквідували

26 вересня 2023 року, 11:23

У відпочинковому комплексі на Івано-Франківщині, де в оздоровчій поїздці перебували 148 дітей із Києва, вночі сталася пожежа: дітей і персонал евакуювали, пожежу ліквідували. Про це інформує Департамент молоді та спорту КМДА.

Так, 24 вересня для 148 дітей Києва Департамент молоді та спорту КМДА організував оздоровчу поїздку до дитячого табору, що знаходиться в селі Красноїлля на Івано-Франківщині. Увечері 25 вересня до рятувальників надійшла інформація про пожежу в будівлі відпочинкового комплексу. Як повідомляють у Державній службі України з надзвичайних ситуацій, усіх дітей і персонал евакуювали з приміщення, а пожежу ліквідували.

Дітей нині розмістили в найближчому дитячому таборі, де їм організували харчування, а також надали речі першої необхідності.

Наразі на місці події працює поліція, яка з’ясовує обставини виникнення пожежі.

На місце також оперативно прибули співробітники Департаменту молоді та спорту. Разом із соціальними службами поспілкувалися з дітьми, надали необхідну психологічну підтримку. Спільно з волонтерами знайшли та забезпечили дітей предметами першої необхідності, зокрема і теплими речами. Представники Департаменту разом з іншими службами роблять все необхідне, щоб максимально допомогти дітям та задовольнити їхні потреби. Також Департамент попередньо домовився з адміністрацією комплексу про відшкодування втрачених у пожежі цінних речей.

Сьогодні ввечері діти разом із вихователями відправляться до Києва потягом, і вже завтра зранку, 27 вересня, повернуться додому. Для тих дітей, яких батьки не зможуть особисто забрати з вокзалу, Департамент забезпечить розвезення від вокзалу до районів їхнього проживання.

У Департаменті наголосили, що діти, які перебували на оздоровленні в даному таборі, не втрачають своєї можливості на безкоштовну путівку на оздоровлення цьогоріч. Вони можуть подавати свої документи на наступні зміни.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]