Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У вихідні замість тролейбусів маршрутів №1 та №46 тимчасово курсуватимуть автобуси

21 жовтня 2016 року, 14:51

22 та 23 жовтня у зв’язку з ремонтом шляхопроводу на перетині просп. Науки та вул. Саперно-Слобідської буде закрито рух тролейбусів маршрутів № 1 та № 46, організовано рух автобусів маршрутів №№ 1-ТР, 46-ТР та змінено рух тролейбусів маршруту № 12. 

Як повідомляє комунальне підприємство «Київпастранс», тролейбуси маршруту № 12 курсуватимуть  від вул. Смолича до просп. Голосіївського за діючим маршрутом, далі від бульв. Дружби народів (без заїзду на просп. Науки та вул. Саперно-Слобідську) до вул. Велика Васильківська, далі – за діючим маршрутом. 

Автобуси маршруту № 1-ТР «Вул. Маршальська – ст.м. «Либідська» рухатимуться за трасою: просп. Науки – бульв. Дружби народів – вул. Велика Васильківська – ст.м. «Либідська».

Автобуси маршруту № 46-ТР «Вулиця Маршальська – Голосіївський парк» рухатимуться за трасою: просп. Науки – просп. Лобановського – просп. Голосіївський.

Підприємство також додатково інформує, що на тимчасових автобусних маршрутах №№ 10ТР, 46-ТР працюватимуть автобуси малого класу типу Богдан А‑091(092). Пасажири автобусів маршрутів №№ 1-ТР, 46-ТР мають право користуватися місячним проїзним квиткам, придбаним для проїзду у тролейбусі.  

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]