Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У всіх районах столиці відбуваються форуми для охочих зареєструвати свій проект у Громадському бюджеті

07 липня 2017 року, 16:12

Для всіх охочих правильно сформувати та подати проекти до Громадського бюджету організовано форум «Громадський бюджет 2. Райони». Відповідні обговорення вже відбулись у Шевченківському, Дарницькому, Подільському та Дніпровському районах. Сьогодні, 7 липня, о 16:30 такий форум відбудеться у Деснянському районі (на просп. В. Маяковського, 29).

Упродовж двох годин громадськість матиме змогу ознайомитися з положенням про Громадський бюджет та практичними аспектами його реалізації на прикладах минулорічних успішних проектів.

Будуть надані практичні рекомендації авторам щодо особливостей етапів проходження проектів у рамках цьогорічного Громадського бюджету.

На форумі в якості спікерів будуть присутні автори минулорічних проектів, а також представники Клубу авторів громадського бюджету, Департаменту фінансів, міської робочої групи із реалізації Громадського бюджету.

10 липня о 10:00 такі обговорення відбудуться також у Солом᾽янській райдержадміністрації (Повітрофлотський проспект, 41, каб. № 459) та об 11:00 – у Святошинській райдержадміністрації (просп. Перемоги, 97, зала засідань).

11 липня о 18:00 форум відбудеться у Печерській райдержадміністрації (вул. М. Омеляновича ‑ Павленка, 15 (колишня вул. Суворова), актова зала).

12 липня о 18:00 –у Голосіївській райдержадміністрації (просп. Голосіївський, 42, актова зала).

Форма для реєстрації на форум – за посиланням.

Детальніше – на сторінці у Фейсбук.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]