Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Утворено Комісію щодо вирішення проблемних питань, пов’язаних із діяльністю ПрАТ «ХК «Київміськбуд»

04 березня 2024 року, 17:13

Розпорядженням Київського міського голови утворено Комісію щодо вирішення проблемних питань, пов’язаних із діяльністю ПрАТ «ХК «Київміськбуд», затверджено її склад та положення. Таке рішення прийнято за результатами зустрічей та обговорень із представниками ініціативних груп інвесторів будівництва житлових комплексів, забудовником яких є «Київміськбуд».

За інформацією Департаменту комунальної власності, новоутворена комісія насамперед вивчатиме та аналізуватиме проблемні питання, пов’язані з діяльністю холдингу. Комісія стане новим дієвим і прозорим каналом зв’язку інвесторів будівництва житлових комплексів, забудовником яких є «Київміськбуд», із представниками міської влади та товариства. 

Створена в результаті перемовин і консультацій Комісія також має забезпечити конструктивний діалог міської влади з інвесторами щодо можливих механізмів нормалізації роботи «Київміськбуду», належну комунікацію та узгоджені дії для розгляду та напрацювання спільних пропозицій.

Комісія є тимчасовим консультативно-дорадчим органом, який утворено строком на 180 днів. У разі доцільності подальшого функціонування її повноваження можуть продовжити. Очолив Комісію заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Владислав Андронов. До складу цього об’єднання також увійшли представники структурних підрозділів Київської міської державної адміністрації та інвестори, які спільно вирішуватимуть проблемні питання, пов’язані з діяльністю акціонерного товариства.

Перше засідання має відбутися вже протягом двох тижнів. Також комісія визначить, кого ще потрібно долучити до діяльності, адже її склад поки що неостаточний. Зокрема, розгляне можливість залучення народних депутатів і депутатів Київради, фахівців і експертів в окремих галузях і сферах, представників інститутів громадянського суспільства. 

Очікується, що завдяки злагодженій діяльності утвореної комісії та активній співпраці громадськості з містом вдасться визначити дієві механізми, що сприятимуть відновленню активної фази будівництва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]