Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Ми маємо зробити так, аби кожен турист після відвідування Києва став своєрідним амбасадором української столиці у своїй країні»

30 вересня 2016 року, 20:57

Завдання міської влади, зокрема під час підготовки до проведення Євробачення, щоб кожен, хто приїде до Києва, потім став своєрідним амбасадором української столиці у своїй країні і розповідав, які позитивні емоції можна отримати від відвідування Києва. Про це в ефірі телеканалу «Київ» заявив мер столиці Віталій Кличко.

«Не секрет, що багато міст і країн змагаються за право проведення міжнародних конкурсів та спортивних змагань, бо це дає більше можливостей для залучення інвестицій, це і додатковий туристичний потік, а також реклама як для міста, так і для всієї країни. І я дуже радий, що наступного року саме у Києві відбудеться пісенний конкурс Євробачення. І ми зможемо гідно підготуватися і провести цей конкурс», - наголосив Віталій Кличко.

Мер зазначив, що, за попередніми прогнозами, під час проведення конкурсу до української столиці завітає близько 20 тисяч гостей з усієї Європи.

«Наше завдання, щоб усі, хто приїде в Київ наступної весни, побачили наскільки гарне наше місто. Тому ми сконцентруємося на ремонті доріг, облаштуванні інфраструктури навколо МВЦ, де проходитиме конкурс. Ми також облаштуємо набережну на Лівому березі та відкриємо фан-зони в місті», - розповів Віталій Кличко.

Він додав, що також найближчим часом у столичних мостів з’явиться підсвітлення.

«Кияни та гості зможуть побачити наскільки гарно столиця виглядає, зокрема, вночі. Загалом, наше завдання, щоб кожен, хто приїде до Києва, потім став своєрідним амбасадором української столиці у своїй країні і розповідав, яке гарне в нас місто, і які позитивні емоції можна отримати від відвідування Києва», - підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]