Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Ми повинні зробити все, щоб факт неперсонального голосування ніколи більше не повторився в сесійній залі Київради»

10 листопада 2016 року, 11:45

Відповідальність за неперсональне голосування повинна бути! І столична влада має зробити так, щоби факт неперсонального голосування ніколи не повторився в сесійній залі Київради. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час виступу на початку засідання Київради.

«Я хочу зазначити, що, як тільки з’ясувався факт неперсонального голосування, я особисто запропонував скасувати всі рішення і проголосувати за них заново! У результаті більшість депутатів в цьому залі за це рішення (зміни до бюджету) проголосували фактично двічі», – підкреслив Віталій Кличко.

Тобто, зазначив мер Києва, депутати Київради спочатку обговорювали питання порядку денного, потім голосували, потім знову голосували.

«Але, вибачте, коли починається карусель, ніби знову щось не так – виглядає це дивно! Я розцінюю це як спробу дестабілізувати роботу Київради. Результатом подібних «ініціатив» стануть вкрай негативні наслідки для столиці і її мешканців», – наголосив Київський міський голова.

Він підкреслив, що відповідальність за неперсональне голосування повинна бути.

«Ми повинні зробити так, щоби такого ніколи не повторилися в цій залі. Ми повинні показувати приклад і Верховній Раді, і іншим місцевим радам, але висновки ми повинні робити жорсткі!» – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]