Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Місто подовжить термін подачі заяв для участі в аукціоні на право оренди Житнього ринку до 25 днів

21 березня 2024 року, 12:11

Мер Києва Віталій Кличко прокоментував рішення міста про здачу в оренду приміщення Житнього ринку. Та заявив, що термін подачі заяв на аукціон подовжать до 25 днів. Про це Віталій Кличко сказав на початку засідання Київради.

«Щодо рішення про здачу в оренду приміщення Житнього ринку, яке є комунальною власністю. Підкреслю: умовою оренди є збереження функціоналу та продовження роботи ринку. У вимогах до орендаря – реконструкція критої будівлі, зокрема й її даху, ремонт інженерних комунікацій. Термін подачі заяв на аукціон, який під час воєнного стану законодавство встановлює від 5 днів, місто подовжить. І зараз законною процедурою оголосимо про нові торги, до яких потенційні інвестори матимуть максимальний за законом термін – 25 днів до відкритого аукціону», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]