Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко поділився спогадами про свої шкільні роки

01 вересня 2017 року, 20:38

 

Мер Києва Віталій Кличко поділився своїми спогадами про шкільні роки та привітав столичних школярів із Днем знань.

«Я впевнений, що кожен пам'ятає своє перше вересня, першу вчительку, перші враження про школу. Це речі, які не забуваються і залишаються у пам'яті на все життя», - розповів у ефірі телеканалу «Київ» Віталій Кличко.

Мер Києва привітав учнів, батьків і вчителів із Днем знань.

«Я хочу побажати дітям - мріяти і наполегливо працювати, щоб ці мрії здійснювалися. Немає жодної мрії у житті, яку б не можна було реалізувати», - наголосив Віталій Кличко.

При цьому він підкреслив, що як мер столиці робить усе можливе, щоб діти у Києві мали гідні умови для навчання та дозвілля - сучасні школи, спортивні зали та секції.

Мер Києва також розповів, що в різні шкільні роки мав різні улюблені дисципліни.

«У різних класах я мав різні улюблені предмети - фізика, географія, література, звичайно, фізкультура», - додав Віталій Кличко.

Мер столиці також зізнався, що інколи бешкетував у школі, і тоді його батьків викликали до директора.

«Як же без цього? І такі випадки були. Але там, де я жив і вчився - це були зазвичай військові гарнізони. І тому там і в школах була військова дисципліна», - пожартував Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]