Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко у Каневі відвідав обласний турнір з боксу

02 вересня 2017 року, 14:35

Мер Києва Віталій Кличко відвідав у Каневі відкритий обласний турнір з боксу «Кубок козацької слави імені Дмитра Байди-Вишневецького». Турнір відбувався у Канівському дитячому спортивному клубі «Спарта».

У липні Віталій Кличко з братом Володимиром долучилися до благодійного аукціону, який проводила громадська платформа #SOSмайбутнє з метою збору коштів на підтримку «Спарти». За результатами торгів, рукавички Володимира були продані за 200 тисяч гривень. За виручені кошти для «Спарти» придбали професійний титульний ринг, на якому вихованці  клубу зможуть готуватися до змагань найвищого рівня та проводити показові виступи. Тож обласний турнір з боксу проходив на новому професійному рингу і в оновленому спортклубі.

«Вітаю всіх хлопців-учасників турніру і всіх небайдужих до спорту. Я дуже радий відвідати ці змагання. Декілька місяців тому ми з братом Володимиром долучилися до благодійного аукціону, бо у Каневі не було рингу та обладнання, і у хлопців не було гідних умов для занять. Володимир виставив свої рукавички і грошей зібрали достатньо, щоби придбати ринг. Ми всі хочемо, щоби наші діти росли здоровими і розвинутими. Спорт – це альтернатива тому негативу, який пропонує вулиця. Тому наше завдання – залучати хлопців і дівчат у спортивні секції, щоби вони займалися спортом і були здоровими», – зазначив Віталій Кличко під час відкриття турніру.

Віталій Кличко поділився з хлопцями своєю історією успіху і наголосив, що важливо мати мотивацію і наполегливо працювати над досягненням мети, – тоді всі мрії втіляться. 

«Свої спортивні мрії я втілив в життя. А ще моєю мрією було жити в сучасній європейській Україні і тому сьогодні я мер Києва, і я впевнений, що всі зміни починаються зі столиці», – зазначив Київський міський голова.

Віталій Кличко зазначив, що вони з Володимиром завжди підтримували і підтримують проекти, спрямовані на розвиток спорту в Україні, зокрема дитячого. «І ми продовжимо підтримувати такі благодійні ініціативи. Ми допомагаємо юним спортсменам втілювати їх мрії в життя, як свого часу допомагали нам. І ці хлопці зможуть реалізувати себе і в чемпіонатах України, і світу», – підкреслив мер Києва.

Віталій Кличко побажав учасникам турніру успіху, а всім присутнім – гарних емоцій від боксерських боїв.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]