Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Влада очікує від «Інноваційного Центру розвитку підприємництва» реальних показників ефективності

29 серпня 2017 року, 16:03

Від «Інноваційного Центру розвитку підприємництва», який хочуть облаштувати у будівлі кінотеатру «Братислава», очікують реальних показників ефективності. Про це заявив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс.

«Проект ревіталізації «Братислави» – це не просто слова, а конкретні дії та результати. Я хочу, щоб місто не лише бачило, як оновлюється простір, але й мало практичні наслідки цього. Насамперед планується, що простір стане платформою для 500 контактів на рік із аудиторією молодих підприємців та IT-спільноти України. Лише у перший рік у ньому планують проводити щонайменше шість профільних заходів і хакатонів. Окрім того, це – 240 слухачів програми підприємництва, і, попередньо, 180 нових ідей на рік. Непогано, погодьтеся», – підкреслив Геннадій Пліс.

Він зауважив, що проект уже пройшов стадії узгодження і розгляду в КМДА. Від початку робіт його відділяє лише голосування депутатів Київради.

Нагадаємо, громадська організація «Київський IT-кластер» спільно з Київською міською державною адміністрацією розробили проект «Інноваційного Центру розвитку підприємництва» з робочим простором, лабораторіями та навчальними програмами. Облаштувати Центр хочуть у будівлі кінотеатру «Братислава». КМДА виступає правовим гарантом і контролюватиме виконання усіх прописаних договором умов.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]