Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

За сьогодні інспектори благоустрою зафіксували 984 порушення щодо несвоєчасного прибирання снігу (+фото)

27 листопада 2023 року, 17:30

У Києві для подолання наслідків снігопаду протягом дня були задіяні комунальні служби та спецтехніка. Інспектори благоустрою посилено перевіряли міські території – за день виявлено 984 порушення щодо несвоєчасного прибирання снігу. Про це повідомив директор Департаменту територіального контролю міста Києва Михайло Буділов.

«Сьогодні ще з вдосвіта місто працює над очищенням вулиць і доріг від снігу для безпечного пересування жителів столиці. За день інспектори благоустрою внесли 910 приписів та склали 74 протоколи на керівників тих підприємств, які знехтували приписом та не виконали вимоги. Вони понесуть адміністративну відповідальність», – прокоментував Михайло Буділов.

Нагадуємо, згідно з Правилами благоустрою міста Києва підприємства, установи та організації повинні дотримуватися відповідних правил щодо забезпечення умов функціонування та утримання об’єктів благоустрою в належному санітарно-технічному стані, зокрема, прибирати від снігу та ожеледі прилеглу територію.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]