Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Застосунок Київ Цифровий оновив сервіс «Опитування»

16 серпня 2023 року, 14:43

Застосунок Київ Цифровий оновив сервіс «Опитування». Відтепер у розділі електронної демократії користувачі зможуть покроково відповідати в комплексних опитуваннях із кількома гілками питань та ділилися власними побажаннями у відкритих запитаннях. Про це повідомив керівник цифрової трансформації Києва та заступник голови КМДА Петро Оленич.

За його словами, тепер можна буде дізнатись більше про мету опитування, переглядати результати в реальному часі і проходити кілька опитувань одночасно.

«Навіть війна не може завадити містянам робити Київ краще. Електронні петиції, голосування за громадський бюджет, опитування, прямий зв’язок із владою міста – це тільки частина проєктів, що вже працюють, і ми раді продовжувати прислуховуватись до фідбеку кожного користувача Київ Цифровий», – наголосив Олег Половинко, директор Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА.

Команда Київ Цифровий постійно вдосконалює роботу застосунку та прислухається до 2 млн користувачів. На основі їхніх побажань у Цифровому нещодавно впровадили можливість створювати QR-квитки із проїзних.

У новому релізі команда Київ Цифровий також доопрацювала сервіс «Рух транспорту», оновивши інформацію про інтервали руху потягів метро та схему метро з перейменованими назвами станцій.

Нова версія застосунку вже доступна для безкоштовного завантаження на смартфонах з IOS та Android.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]