Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

13 січня на Теремках відновлять пошкоджене теплопостачання

13 січня 2017 року, 13:47

Упродовж дня 13 січня в Голосіївському районі мають оперативно ліквідувати аварійне пошкодження ділянки магістрального трубопроводу. Про це повідомили в ПАТ «АК «Київенерго».

Як повідомляє товариство, на час проведення ремонту, починаючи з 08:00 теплопостачання призупинене для 60 споживачів на просп. Академіка Глушкова, вул. Теремківській, вул. Чабанівській і Кільцевій дорозі (30 житлових будинків, 1 школа, 3 дитячі садки, 26 відомчих будинків).

Пошкодження на магістралі діаметром 400 мм, що була прокладена в 1980 році та вичерпала свій 25-річний нормативний ресурс, сталося під час нещодавніх морозів. Співробітники компанії підтримували роботу теплосистеми в холодні дні і тепер, коли температура повітря підвищилася і необхідне для проведення робіт відключення теплосистеми не є  таким критичним, розпочали ремонт тепломагістралі, щоб уникнути аварійних відключень у період низьких температур.

Уже сьогодні ввечері теплопостачання Теремків має бути відновленим.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]