Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

14 жовтня на стадіоні «Старт» відбудеться свято до Дня захисника України

12 жовтня 2016 року, 13:12

14 жовтня 2016 року о 14:00 на стадіоні «Старт» (вул. Шолуденка, 26-28/4) відбудеться свято до Дня захисника України. Захід об’єднає захисників України різних поколінь і різних часів: від ветеранів Другої світової війни, ветеранів АТО та учасників бойових дій до юних кадетів та курсантів, які народилися вже в незалежній Україні.

Свято проходитиме за сприяння та підтримки Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації, громадських організацій «Київська міська спілка ветеранів АТО Шевченківського району» та «Армія добра».

У програмі заходу: «Марш поколінь захисників України», святковий концерт за участю групи «GrozovSka Band», частування «солдатською кашею», майстер-класи з хортингу (український вид спортивних єдиноборств), арм-реслінгу, гирьового спорту, поводження зі зброєю, виставка патріотичного малюнку. Для гостей свята працюватиме фотозона, а діти зможуть взяти участь у спортивній грі «Веселі старти».

Під час урочистостей голова району Олег Гаряга нагородить учасників АТО муніципальною відзнакою – медаллю «Честь. Слава. Держава», Подяками Київської міської державної адміністрації та Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації.

Організатори обіцяють, що на свято приїде легендарний бойовий камаз «Пряник», який брав участь у всіх бойових операціях батальйону «Азов» та відіграв ключову роль у звільненні Маріуполя та Іловайська.

Акредитація представників ЗМІ за телефоном: 234-42-24.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]