Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

15 липня Київ урочисто відзначить День українських миротворців

13 липня 2016 року, 13:28

З нагоди відзначення Дня українських миротворців 15 липня об 11:00 розпочнеться мітинг та церемонія покладання квітів до пам’ятного каменю, закладеного з нагоди відкриття Алеї ООН в Києві у Наводницькому парку. У заході візьмуть участь керівники міста, представники центральних органів виконавчої влади,  воїни-миротворці, всі охочі кияни.

Довідка.

21 травня 2013 року Верховна Рада України одноголосно прийняла Постанову № 1165 «Про встановлення Дня українських миротворців» з метою вшанування мужності і звитяги, зразкового виконання службових обов’язків, вірності присязі учасників миротворчих операцій та забезпечення збереження пам’яті славетних героїв-миротворців, які загинули під час виконання обов’язків у складі миротворчого контингенту та миротворчого персоналу.

З 1992 року більше 40 тисяч військовослужбовців Збройних Сил України взяли участь у міжнародних миротворчих операціях. За цей час загинуло 50 військовослужбовців Збройних Сил України, які безперечно заслуговують на вшанування на державному рівні та назавжди залишаться в пам’яті українського народу.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]