Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

27 жовтня відбудеться науково-практична конференція «Україна – країни Сходу в ХХІ столітті в діалозі мов, культур, педагогічних систем: ціннісні виміри особистості»

10 жовтня 2016 року, 15:52

27 жовтня о 9:30 відбудеться Одинадцята Всеукраїнська науково-практична конференція «Україна – країни Сходу в ХХІ столітті в діалозі мов, культур, педагогічних систем: ціннісні виміри особистості». Про це повідомляють у Департаменті освіти і науки, молоді та спорту.

Конференція відбудеться за сприяння Дирекції Київської гімназії східних мов № 1 Святошинського району – Асоційованої школи ЮНЕСКО. До участі запрошено представників асоційованих шкіл ЮНЕСКО та кандидатів у асоційовані школи ЮНЕСКО.

Захід передбачає проведення пленарного засідання, що відбудеться о 10:00, під час якого передбачено відкриття конференції за участю дипломатів Посольств країн Сходу в Україні, а також роботу в секціях – о 14:00:

— мовна особистість у діалозі культурно-мовних цінностей ХХІ століття;

— розвиток морально-громадянських цінностей особистості у навчально-виховному процесі: досвід, проблеми, перспективи позаурочної діяльності;

— національні цінності в діалозі української та східних культур у педагогічних системах ХХІ століття;

— Україна в європейському культурно-мовному просторі в епоху глобалізації: загальнолюдські, європейські цінності в педагогічних системах;

— учнівська студія: «Діалог і взаємодія українських та східних духовних цінностей – основоположні принципи толерантної особистості ХХІ століття»; та проведення пленарного підсумкового засідання.

Конференція проводиться в рамках реалізації завдань дослідно-експериментальної роботи з теми: «Реалізація інноваційної моделі розвитку культурно-мовних та морально-громадянських цінностей учнів» у Київській гімназії східних мов № 1.

Місце проведення: вул. Львівська, 25, Київська гімназія східних мов № 1, тел./факс (044) 452-77-43.

Подача заявок, доповідей, виступів триває до 15 жовтня на e-mail: [email protected].

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]