Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

30 вересня до 22:00 змінено рух тролейбусів маршрутів №№ 5, 7 та автобусів маршруту № 90

30 вересня 2017 року, 9:21

Сьогодні, 30 вересня, з 7:00 до 22:00 вносяться зміни у рух тролейбусів маршрутів №№ 5, 7 та автобусів маршруту № 90 у зв’язку з проведенням робіт з влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття вздовж шляхопроводу на з’їзді з просп. Перемоги на вул. Данила Щербаківського та на виїзді з вул.  Данила Щербаківського на просп. Перемоги. Про це повідомили у КП «Київпастранс».

Тролейбуси  маршруту № 5  курсуватимуть так:

з вул. Білицької до пл. Льва Толстого: вул. Білицька – вул. Гречка – вул. Стеценка – вул. Мельникова – вул. Чорновола – пр. Перемоги і далі за діючим маршрутом;

в напрямку вул. Білицька: ст. м. «Площа Льва Толстого» – вул. Льва Толстого – вул. Володимирська – бульвар Тараса Шевченка – просп. Перемоги – вул. Довженка – вул. Олени Теліги – вул. Мельникова – вул. Оранжерейна – вул. Дорогожицька – вул. Ризька – вул. Вавилових – вул. Академіка Щусєва – вул. Стеценка – вул. Маршала Гречка – вул. Північно-Сирецька – вул. Білицька. 

Рух тролейбусів маршруту №7 «вул. Чорнобильська – ст. м. «Шулявська» у зазначений час закривається.

Автобуси маршруту №90 курсуватимуть у напрямку Інтернаціональної площі від вул. Григоровича-Барського до просп. Перемоги за діючим маршрутом, далі – вул. Данила Щербаківського – вул. Естонська – вул. Академіка Туполєва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]