Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Упродовж минулої доби підприємства «Київавтодору» використали 2704,8 т солі та 1687 т піщано-соляної суміші

06 січня 2016 року, 11:17

Працюючи позмінно в цілодобовому режимі, комунальні підприємства корпорації «Київавтодор» упродовж вівторка, 5 січня, а також уночі та зранку 6 січня проводили комплекс робіт із зимового утримання вулично-дорожньої мережі Києва.

Щоб не допустити утворення ожеледиці та снігових накатів, дорожники впродовж дня регулярно проводили обробку доріг та тротуарів протиожеледними матеріалами. Для прибирання снігу були задіяні як спеціальна снігоприбиральна техніка (у тому числі, нові багатофункціональні машини «Bucher»), так і бригади з ручного прибирання.

Уночі та зранку 6 січня дорожники активно прибирали залишки снігу з доріг міста, також проводили обробку протиожеледними матеріалами тротуарів, підходів до підземних та наземних пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту, які утримуються підприємствами корпорації.

Загалом для безпечного пересування автотранспорту та пішоходів впродовж минулої доби комунальні підприємства корпорації «Київавтодор» використали 2704,8 т солі та 1687 т піщано-соляної суміші.

Крім того, до прибирання столиці від снігу наразі задіяно 4800 працівників житлово-експлуатаційних дільниць районів та 175 одиниць спецтехніки. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]