Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Через погіршення погодних умов можливе обмеження в’їзду вантажівок до Києва

10 січня 2016 року, 15:20

У зв’язку із погіршенням погодних умов, 11 січня з 7:30 можливе обмеження в’їзду великогабаритного транспорту до міста Києва. Для цього на 9-ти основних в’їздах до міста чергуватимуть патрулі, які зупинятимуть вантажівки. Також будуть облаштовані пункти обігріву для водіїв.

Обмеження в’їзду вантажівок під час хуртовини дозволить оперативніше працювати снігоприбиральній техніці, не створюючи при цьому заторів. Постійний моніторинг дорожнього трафіку з особливим акцентом на місця, де можуть бути ускладнення руху, буде здійснюватися з єдиного відеоцентру КП «Київдорсервіс».

Нагадаємо, що за прогнозом Українського Гідрометцентру, вночі та вранці 11 січня у Києві очікується сильний сніг, кількість опадів складатиме 6-8 мм, приріст висоти снігу – 5-10 см, на дорогах – ожеледиця, налипання мокрого снігу.

Міська влада звертається до власників приватного транспорту з проханням ставитися з розумінням до ситуації та не залишати авто на узбіччях доріг, аби не заважати процесу очищення вулично-дорожньої мережі від снігу. Фахівці також радять за можливості не користуватися власним автотранспортом у разі погіршення погодних умов.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]