Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ від снігу очищують 505 одиниць техніки та майже 6 тисяч працівників комунальних підприємств

11 січня 2016 року, 10:54

У столиці тривають роботи із прибирання снігу на дорогах, тротуарах міста, зупинках громадського транспорту, прибудинкових територіях, міжквартальних проїздах тощо. Так, загалом станом на ранок 11 січня у Києві працює 505 одиниць спеціальної техніки та 5957 фахівців комунальних підприємств.

Упродовж всієї ночі та зранку 11 січня підприємства корпорації «Київавтодор» працюють у посиленому режимі. До роботи було залучено 259 одиниць спеціальної техніки, в тому числі 101 солерозкидувач, 88 снігоочисних машин, 53 трактори зі спеціальним обладнанням, 14 солепісконавантажувачів тощо.

За інформацією корпорації, першочергово прибирали та обробляли посипальними матеріалами дороги магістрального значення та вулиці, якими курсує громадський транспорт. Крім того, особливу увагу приділено спускам, підйомам, мостам та шляхопроводам.

Для безпечного пересування пішоходів, бригади з ручного прибирання розчищали та обробляли протиожеледними матеріалами підходи і східці підземних та наземних пішохідних переходів, а також зупинки громадського транспорту, які утримуються підприємствами корпорації.

Загалом для запобігання утворення ожеледі на вулично-дорожній мережі столиці впродовж минулої доби комунальні підприємства корпорації «Київавтодор» використали 1819 т солі та 1058 т піщано-соляної суміші. Крім того, впродовж минулої доби дорожники вивезли з доріг та тротуарів Києва 2 264,5 т снігу.

Разом з тим, столицю від снігу прибирають 169 одиниць техніки та 4837 фахівців житлово-експлуатаційних дільниць районів, 62 одиниці спецтехніки та 823 співробітники комунального об’єднання «Київзеленбуд», 15 одиниць техніки та 172 працівники КП «Київпастранс».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]