Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із початку снігопадів столичні комунальники вивезли понад 8 тисяч тонн снігу

12 січня 2016 року, 13:06

За минулу добу комунальники вивезли з Києва понад дві тисячі тонн снігу, а з початку снігопадів – зі столичних вулиць прибрано понад 8 тисяч тонн. Столичні служби забезпечені необхідними матеріалами для роботи, у запасах автодорівців понад 25 тисяч тонн солі. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

За його словами, комунальна корпорація «Київавтодор» та інші комунальні служби продовжують чистити автошляхи.

«Зараз наші працівники займаються прибиранням залишків снігу з осьових смуг, розчищають тротуари від залишків снігу, чистять зливостоки тощо. Ми просимо водіїв бути обережними в період, коли працює техніка, та не паркувати автівки в місцях, де це заборонено. Також робітники ЖЕД, зеленбудівці, шляховики та інші організації зараз займаються прибиранням дворів, проїздів та інших територій, закріплених за ними. Мешканців, які зафіксували неприбрані місця, просимо звертатися до міського контакт-центру за телефоном: 15-51 та повідомляти адреси», – закликав заступник голови КМДА.

Петро Пантелеєв наголосив, що посадові особи та представники організацій несуть персональну відповідальність за вчасно прибрані опади.

«Неприбраний сніг швидко перетворюється на крижаний настил і несе потенційну небезпеку для пішоходів. Тому халатність балансоутримувачів це, в першу чергу, - адміністративні санкції у вигляді штрафів. Але якщо людина травмувалася - це може призвести навіть до кримінальної відповідальності», – підкреслив він.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]