Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Завершено ремонтні роботи на Станції теплопостачання № 2

13 січня 2016 року, 11:22

Сьогодні о 4:45 завершено заміну пошкодженої учора засувки на станції теплопостачання №2. Спеціалісти ПАТ «Київенерго» підняли тиск мережевої води та підняли її температуру до нормативних показників.

Наразі, за повідомленням «Київенерго», споживачі Оболонського, Шевченківського та Подільського районів, житлових масивів Оболонь, Куренівка, Поділ та Виноградар забезпечені теплом у повному обсязі.

Нагадаємо, на Станції теплопостачання №2, що розташована на вул. Електриків, сталася поломка. Внаслідок цього теплопостачання здійснювалося в умовах понижених параметрів. Такі заходи необхідні для оперативного здійснення ремонтних робіт.

У зоні обслуговування Станції теплопостачання №2 1262 споживачі. З них: 62 житлових будинки, 18 лікувальних закладів, 33 дитячих садків, 27 шкіл, 557 відомчих будівель.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]