Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Снігоприбиральна техніка «Київавтодору» чергує у посиленому режимі

15 січня 2016 року, 18:29

Наразі у столиці чергує 256 одиниць снігоприбиральної техніки. Враховуючи прогноз погоди на найближчу добу від Українського гідрометцентру, з 22:00 15 січня кількість спецтранспорту, який буде готовий вийти на автошляхи та очищати сніг, буде збільшено до 281 одиниць. Про це інформують у комунальній корпорації «Київавтодор».

Крім того, у корпорації зазначають, що на випадок надзвичайних ситуацій, підготовлено договори з приватними власниками аналогічної дорожньої техніки, яка може бути корисна при розчищенні автошляхів міста. Таких договорів укладено на залучення 185 одиниць техніки.

Нагадаємо, що за прогнозом Українського гідрометцентру, 16 січня очікується погіршення погодних умов. Зокрема, вночі та вранці – сильний сніг, кількість опадів – 7-10 мм, приріст висоти снігового покриву – 10-15 см, хуртовина, пориви південно-східного вітру сягатимуть 15-18 м/с, на дорогах ожеледиця. Температура вночі – 2-4° морозу, вдень близько 0°.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]