Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Протягом доби підприємства «Київавтодору» вивезли зі столиці 3 188,3 т снігу

19 січня 2016 року, 10:48

Працюючи позмінно в цілодобовому режимі, підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» продовжують виконувати роботи із зимового утримання вулично-дорожньої мережі столиці.

Так, протягом минулої доби дорожники вивозили сніг із доріг та вулиць міста. Зокрема, роботи тривали на вул. Академіка Заболотного, вул. Голосіївській, Либідській площі, вул. Привокзальній, просп. М. Бажана, вул. Кондратюка, вул. Рокосовського, просп. Гагаріна, вул. Червоноткацькій, вул. Межигірській, Ленінградській площі, просп. Леся Курбаса та інших. Загалом протягом доби підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» вивезли 3 188,3 т снігу.

Враховуючи погодні умови, зранку 19 січня автодорівці обробляли протиожеледними матеріалами вулично-дорожню мережу Києва, зокрема, мости, шляхопроводи, спуски та підйоми, а також тротуари, підходи до наземних та підземних пішохідних переходів, зупинки громадського транспорту. Протягом 18 січня для посипання вулично-дорожньої мережі дорожники використали 166,6 т солі та 391,2 т піщано-соляної суміші.

Окрім того, за інформацією управління з питань надзвичайних ситуацій Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА, станом на 10:00 19 січня для прибирання снігу задіяно 282 одиниці спецтехніки та 5121 працівник житлово-експлуатаційних дільниць.

Нагадаємо, що у столиці продовжують працювати пункти обігріву, розгорнуті на період морозів, зокрема, 25 таких пунктів працюють у цілодобовому режимі. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]