Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У разі погіршення погодних умов супермаркети Києва будуть забезпечені продуктами харчування в достатній кількості

22 січня 2016 року, 17:56

У разі погіршення погодних умов супермаркети Києва будуть забезпечені продуктами харчування в достатній кількості. Про це за результатами перемовин із представниками великих роздрібних мереж повідомляють у Департаменті промисловості та розвитку підприємництва КМДА. Як зазначає очільник Департаменту Максим Кузьменко, цьогоріч міська влада врахувала досвід минулих років.

«Щоб унеможливити дефіцит основних продуктів під час імовірних катаклізмів, ми зустрілися із представниками супермаркетів і великих магазинів та обговорили, як саме потрібно діяти під час погодних ускладнень. Спільно розроблений план дій допоможе максимально уникнути можливих труднощів і дозволить забезпечувати систематичне постачання необхідних продуктів у достатній кількості до торгових точок», – запевнив Максим Кузьменко.

Також він підкреслив, що торговельні мережі залишать стабільними ціни на основні продукти. «Нам важливо знати, що кияни захищені, що вони матимуть найнеобхідніші харчі у найближчих магазинах у випадку, наприклад, хуртовин. Крім того, ми домовилися про те, що вартість основних промтоварів залишиться незмінною. Ми сподіваємося, що маркети дотримуватимуться вказаних домовленостей», – наголосив директор Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА та додав, що це питання знаходиться на постійному контролі влади міста.

«Той об’ємний план стосовно очищення вулично-дорожньої мережі від льоду та снігу, епідеміологічного контролю, який має міська влада, говорить про щире бажання та реальні кроки для подолання сезонної негоди», – наголосив Максим Кузьменко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]