Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

З лютого власники «Картки киянина» зможуть оплатити комуналку онлайн без комісії

26 січня 2016 року, 15:42

З 1 лютого 2016 року власники «Картки киянина» зможуть розраховуватися за комуналку онлайн без комісії. Таким чином, майже 800 тисяч власників карток можуть сплатити комуналку в кілька кліків, не виходячи з дому. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, презентуючи оновлений сервіс, який доступний на сайті Комунального підприємства «Головний інформаційно-обчислювальний центр» (КП ГІОЦ).

«З початку лютого мешканці столиці, які оформили «Картки киянина», матимуть змогу сплатити рахунки за спожиті житлово-комунальні послуги без будь-якої комісії. Ми також ведемо переговори з фінансовими установами, які видають картку, щодо переходу на безкомісійну роботу. Це дозволить розширити категорію споживачів, які сплачуватимуть без додаткових стягнень. Адже оплата онлайн – це, насамперед, це зручність. Людям не треба стояти в черзі. Крім того, це на порядок вищий рівень захисту від шахраїв. Адже за останній рік у столиці були неодноразово зафіксовані спроби підробити платіжні документи», – повідомив заступник голови КМДА. 

Як наголосили в КП ГІОЦ, за 2,5 місяці роботи оновленого сайту його відвідало більше двох мільйонів людей.

«Для міської влади принципово важливо працювати в напрямку створення комфортного й швидкого обслуговування киян, у тому числі, йти в ногу з часом і створювати сучасні способи для отримання споживачами інформації, її звірки та оплати. І той факт, що за неповні три місяці понад 50 тисяч мешканців столиці обрали для себе електронний варіант оплати (за 2,5 місяці споживачі сплатили понад 15 млн грн через онлайн-ресурс) спонукає нас розширювати ці можливості», – сказав Петро Пантелеєв.

Більше фото події у галереї

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]