Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олександра Спасибка та Миколу Поворозника призначено на посади заступників голови Київської міської державної адміністрації

29 січня 2016 року, 14:20

Віталій Кличко підписав розпорядження Київського міського голови про призначення Олександра Спасибка та Миколи Поворозника заступниками голови Київської міської державної адміністрації з 28 січня 2016 року.

Олександра Валерійовича Спасибка  призначено у порядку переведення з Департаменту будівництва та житлового забезпечення, де він обіймав посаду директора із жовтня 2014 року.

Миколу Юрійовича Поворозника  призначено у порядку переведення з Департаменту економіки та інвестицій, який він очолював із серпня 2013 року.

 

Спасибко Олександр Валерійович

Заступник голови Київської міської державної адміністрації

Біографічна довідка

 

Народився 21 листопада 1976 року в м. Київ.

У 1999 році отримав спеціальність викладача історії у Київському університеті імені Тараса Шевченка, а в 2002 році здобув другу вищу освіту в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка за спеціальністю правознавство, юрист.

Трудову діяльність розпочав в травні 1997 року як водій Київської філії АТЗТ «Центр продажу обʼєктів незавершеного будівництва, м. Київ».

З лютого 2000 року – провідний спеціаліст управління реалізації конверсійного майна корпорації «Укрінмаш». У листопаді того ж року став юрисконсультом ТОВ «Автолюкс – сервіс».

З листопада 2011р. до квітня 2003 р. працював юрисконсультом другої, а потім і першої категорії Дочірнього підприємства «Управління експлуатації будинків» відкритого акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України».

З червня 2003 р. до вересня працював спочатку юрисконсультом, а став директором товариства з обмеженою відповідальністю «Ярославів вал».

З вересня 2014 р. – помічник голови відділу організаційно-документального забезпечення діяльності голови Київської міської державної адміністрації управління організаційно-аналітичного забезпечення діяльності голови Київської міської державної адміністрації (патронатна служба) апарату виконавчого органу Київської міської ради (КМДА).

З жовтня 2014 р. – директор Департаменту будівництва та житлового забезпечення КМДА.

28 січня 2016 р. призначений на посаду заступника голови Київської міської державної адміністрації.

 

Поворозник Микола Юрійович

Заступник голови Київської міської державної адміністрації

Біографічна довідка 

Народився 10 квітня 1972 року в с. Святець Теофіпольського району Хмельницької області. 

У 1995 році здобув спеціальність інженер електронної техніки в Київському військовому інституті управління та звʼязку, а в 2008 році в Національній Академії державного управління при Президентові України отримав диплом магістра державного управління.

Після служби в Збройних Силах, в жовтні 2001 року, став головним спеціалістом, а згодом й начальником відділу управління з питань підприємництва Київської міської державної адміністрації.

З березня 2003 р. – заступник начальника управління ліцензування та з питань реєстрації Головного управління з питань підприємництва виконавчого органу Київради (КМДА). Згодом – Головного управління з питань регуляторної політики та підприємництва, яке очолив у грудні 2006 р.

З листопада 2012 р. – перший заступник начальника Головного управління – начальник управління регуляторної політики та видачі документів дозвільного характеру Головного управління промислової, науково-технічної та інноваційної політики. В грудні 2012 р., став першим заступником директора Департаменту – начальником управління регуляторної політики та видачі документів дозвільного характеру Департаменту промисловості та розвитку підприємництва.

З червня 2013 р. працював заступником директора Департаменту – начальником управління координації регіональної економічної політики Департаменту економіки та інвестицій КМДА.

У серпні 2013 р. очолив Департамент економіки та інвестицій КМДА.

З 28 січня 2016 р. – заступник голови Київської міської державної адміністрації. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]