Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві відкрився оновлений кінотеатр «Промінь»

29 січня 2016 року, 16:07

У столиці відкрився оновлений після капітального ремонту кінотеатр «Промінь», що входить до мережі муніципальних кінотеатрів «Київкінофільм». Підприємство повністю реорганізувало та модернізувало приміщення кінотеатру, встановило нове цифрове обладнання.

Участь у відкритті оновленого кінотеатру взяли директор Департаменту культури КМДА Діана Попова, голова Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації Геннадій Сінцов та директор КП «Київкінофільм» Денис Хомич.

Для глядачів була організована розважальна програма. За підтримки соціальної служби Дарницького району на безкоштовний перегляд мультфільму «Панда Кунг-Фу-3» були запрошені діти з малозабезпечених сімей. Маленьких глядачів пригощали смачним поп-корном.

«Після відкритого минулого року кінотеатру українського фільму «Ліра» на місці «ім. Чапаєва» це вже другий оновлений комунальний кінотеатр. Для мешканців Дарницького району це дуже важливо, бо «Промінь» – це кінотеатр «крокової» доступності і, як ми бачимо, люди його дуже люблять», – зазначила директор Департаменту культури КМДА Діана Попова.

Для глядачів вже працюють дві сучасні цифрові зали: «Театр» (формат 2D) та «КІНО» (формат 2D та 3D).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]