Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На базі столичної дитячої лікарні № 7 зроблено дві унікальні операції з реконструкції та відновлення щелепи – Тетяна Донченко

17 лютого 2016 року, 16:48

Лікарями кафедри хірургічної стоматології та щелепно-лицевої хірургії дитячого віку Національного медичного університету ім. О. О. Богомольця, що знаходиться на базі дитячої клінічної лікарні № 7 Печерського району м. Києва, успішно проведено операції з реконструкції щелепи двом онкохворим дітям. Про це повідомила директор Департаменту охорони здоров’я КМДА Тетяна Донченко.

За її словами, унікальні 3-D імплантати та хірургічні інструменти для операції, лікарні передали представники Rotary Club – кваліфіковані хірурги з Бразилії, а процес оперативного втручання було зафіксовано на відео- та фотоматеріали, тож результати операції можуть бути презентовані на всеукраїнському рівні.

«Співпраця між Національним медичним університетом ім. О. О. Богомольця, Університетом Бразилії та дитячою клінічною лікарнею № 7 Печерського району м. Києва – практичний досвід, що вже допоміг зробити крок на зустріч відновлення здоров’я двох діточок», – наголосила Тетяна Донченко.

«Впевнена, що така добра та гуманна ініціатива, а також нові можливості для навчання наших медиків і набуття ними нового досвіду, знайдуть своє продовження і в подальшому», – зауважила вона.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]