Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Протягом минулої доби дорожники ліквідували аварійно-небезпечні руйнування на площі близько 1 050 кв. м

18 лютого 2016 року, 9:45

У середу, 17 лютого, автодорівці в усіх районах столиці виконували роботи з ліквідації аварійно-небезпечних руйнувань вулично-дорожньої мережі міста. Про це повідомляють у КК «Київавтодор».

Так, роботи тривали на вул. Заболотного, вул. Набережно-Корчуватській, вул. Щусєва, вул. Гришка, вул. Т. Драйзера, просп. В. Маяковського, вул. Милославській, вул. Будівельників, просп. Правди, вул. Маршала Тимошенка, Оболонському проспекті, бульварі Вернадського, Повітрофлотському проспекті, Столичному шосе та на інших ділянках. Загалом протягом минулої доби дорожники ліквідували аварійно-небезпечні руйнування на площі близько 1 050 кв. м.

Окрім того, 17 лютого на вул. Визволителів та бульварі Перова дорожники виконували роботи із заливки швів та тріщин дорожнього покриття. Проведення таких робіт дозволяє запобігти передчасному руйнуванню покриття доріг та вулиць.

Зазначимо, що із початку року підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» ліквідували аварійно-небезпечні руйнування на площі близько 9 300 кв. м.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]