Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КК «Київавтодор» продовжує ліквідувати аварійно-небезпечні руйнування на дорогах столиці

26 лютого 2016 року, 10:57

Підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» продовжують  виконувати роботи з ліквідації аварійно-небезпечних руйнувань на дорогах столиці. Зокрема, у четвер, 25 лютого, такі роботи були проведені на вул. Васильківській, вул. Касіяна, вул. Оноре де Бальзака, вул. Червоногвардійській, вул. Маршала Тимошенка, Кільцевій дорозі, вул. Василя Степанченка, вул. Мельникова, Столичному шосе тощо. Загалом протягом дня дорожники ліквідували ямковість на площі понад 600 кв. м.

Також автодорівці продовжили роботи з заливки швів та тріщин дорожнього покриття. 25 лютого такі роботи тривали на просп. Валерія Лобановського, вул. Василя Липківського, Харківському шосе на ділянці від вул. Симферопольської до вул. Здолбунівської.

Крім того, продовжувалися роботи з відновлення дорожнього покриття після ліквідації аварійного розриття на інженерних мережах ПАТ «Київенерго». Дорожники відновили асфальтобетонне покриття за адресами: вул. Дегтярівська, 10, вул. Січових Стрільців, 59, вул. Ванди Василевської, 14, вул. Генерала Наумова, 19, просп. Науки, 35, вул. Уманська, 43 тощо.

Зазначимо, що з початку року підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» ліквідували аварійну ямковість на вулично-дорожній мережі столиці площею понад 12 600 кв. м. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]