Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Київ продовжує втілювати інфраструктурні проекти»

03 березня 2016 року, 9:09

Цього року Київ має намір закінчити низку інфраструктурних проектів – встановлення централізованого відеоспостереження, капітальний ремонт доріг, реконструкцію стадіону «Старт» та велотреку. Про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив в ефірі «Сніданку з 1+1».

Коментуючи опитування «Сніданку», у якому головними досягненнями столичної влади кияни назвали відкритість влади та запровадження проектів Smart City, оновлену Поштову, окремі смуги для громадського транспорту, велодоріжки, Віталій Кличко зазначив, що це лише невелика частина того, що ще потрібно зробити. «На мою думку, зроблено тільки маленьку частину, але нам треба зробити ще багато. Проблем, на жаль, більше ніж успіхів. Ми робимо все, щоб у складних економічних умовах підвищити рівень життя і комфорту киян, – зазначив мер. – Ми робимо все для того, щоб Київ змінювався і ставав кращим: відкриватимемо, зокрема, і велотрек, і стадіон «Старт», і нові сходи на Пейзажній алеї».

Серед найбільших недоліків кияни вказали «Сніданку» на МАФи, поганий стан доріг та криміногенну ситуацію в столиці.

За словами Віталія Кличка, для поліпшення криміногенної ситуації міська влада разом з поліцією працює над впровадженням у Києві централізованої системи відео спостереження. «Це означає, що кожне порушення закону буде зафіксоване на камеру, а порушники будуть затримані», – зауважив мер.

Крім того, столична влада продовжить оновлення дорожньої мережі Києва. «Цього року ми виділили на ремонт та утримання доріг 300 млн грн. Дійсно, більшість доріг у нас в неналежному стані. Я спілкувався з керівництвом «Київавтодору», щоб асфальт, який зараз укладається, мав гарантію мінімум 5 років», – підкреслив Віталій Кличко.

Віталій Кличко наголосив, що у місті триває боротьба з МАФами. «Коли ми тільки прийшли до влади, у місті було 20 тисяч МАФів, зараз залишилося 6-7 тисяч. Щодня ми прибираємо до 20 МАФів. Ви собі не можете уявити, хто починає дзвонити, коли демонтують МАФ – це і районні царьки – прокурори, правоохоронці, і представники інших органів влади», – зазначив мер.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]