Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Аварійні бригади Київводоканалу здійснюють локалізацію аварії на каналізаційному колекторі на вул. Петра Дегтяренка

05 березня 2016 року, 18:21

Аварійні бригади ПАТ «АК «Київводоканал» здійснюють локалізацію аварійної ситуації, яка трапилася на каналізаційному колекторі на вул. Петра Дегтяренка у Оболонському районі сьогодні, 5 березня.

Повідомлення про пошкодження колектора з утворенням просідання ґрунту і дорожнього покриття діаметром до 4-х метрів надійшло в Аварійну службу близько 14:10. Ймовірно, просідання утворилося під вагою автомобіля-бетоновоза, для вивільнення якого був застосований автокран.

Внаслідок пошкодження відбувся вилив стоків на поверхню з подальшим їхнім відведенням через зливову каналізацію. Наразі організовано переключення відведення стоків із Вишгорода через дублюючий колектор. Таким чином, зменшено навантаження на аварійну ділянку. Одночасно виконується організація перекачування решти стічних вод, аби уникнути обмеження водопостачання споживачів. Після цього аварійні бригади ПАТ «АК «Київводоканал» приступлять безпосередньо до її ліквідації.

Самопливний каналізаційний колектор на вул. Петра Дегтяренка був збудований ще у 1977 році і забезпечує каналізування м. Вишгород, селищ ДВС, Редьки. Аварійний стан колектора вже неодноразово спричиняв аварійні ситуації у минулі роки і окремі його ділянки були сановані.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]