Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці відбудеться концерт класичної музики «MAESTRO-FEST. У просторі часу»

11 березня 2016 року, 11:02

У неділю, 13 березня, о 19:00 у Колонній залі ім. М.В. Лисенка Національної філармонії України у рамках Х Міжнародного фестивалю мистецтв «Діалоги культур» відбудеться концерт «MAESTRO-FEST. У просторі часу» з Міжнародного концертного циклу «Елітні вечори камерної музики Євгенії Басалаєвої». Урочистий захід проводиться до 75-річчя видатного скрипаля Богодара Которовича (1941-2009).

У програмі концерту – шедеври світової класики: А. Вівальді «Пори року», Е. Шоссон Концерт для скрипки, фортепіано та струнних, твори українських композиторів О. Красотова, Б. Працюк.

Перед  початком концерту у фойє Національної філармонії України будуть представлені волонтерські винаходи багатофункціонального спрямування УКРОСПАС на допомогу пораненим.  

На захід запрошено українських військових, учасників АТО, представників громадських та благодійних організацій.

Автор проекту – народна артистка України, лауреат міжнародних  конкурсів, президент культурно-мистецького благодійного фонду «Київ-Класік» Євгенія Басалаєва. Благодійний захід проводиться на підтримку українських військових, які постраждали під час АТО.

О 17:00 у приміщенні Національної філармонії України відбудеться прес-конференція для ЗМІ.

Довідки за телефоном: 063 480 37 88.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]