Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Центральні столичні фонтани працюватимуть з 1 травня до кінця вересня

17 березня 2016 року, 15:05

У спеціалізованому водогосподарському комунальному підприємстві «Київводфонд» прозвітували про готовність до запуску 1 травня 2016 року фонтанів столиці. Зокрема, це фонтани «Засновники Києва», «Водяна куля», «Каскадний», що на Майдані Незалежності, фонтан «Хрещатик» на вул. Хрещатик, 25, а також фонтан, що знаходиться на вул. Великій Васильківській, 119/121. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв.

«Нарешті, в Києві запрацюють фонтани. Вони будуть працювати аж до кінця вересня. Минулого року їх вмикали лише на свята. Тогоріч місто не виділяло достатньо коштів на електроенергію, на підтримку роботи фонтанів протягом всього весняно-літнього періоду. До того ж, працюючі фонтани в центрі столиці були б недоречні після такого короткого проміжку часу після трагічних подій, що неподалік від них відбулися», – сказав заступник голови КМДА.

За його словами, спеціалісти КП «Спеціалізоване управління протизсувних підземних робіт» (СУППР) розпочали укріплення опорної стіни біля фонтану за адресою: вул. Хрещатик, 25, для того, щоб попередити аварійні ситуації, і щоб цей фонтан також з 1 травня працював для киян.

 «Фонтан «Хрещатик» справний, але для того, щоб його запустити в роботу, спершу необхідно вжити превентивні заходи – укріпити стіну, щоб убезпечити киян, які в спеку відпочиватимуть біля цього фонтану, від аварійних ситуацій», – підкреслив Петро Пантелеєв.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]