Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Весняні канікули для київських школярів триватимуть з 21 до 27 березня

18 березня 2016 року, 13:09

Весняні канікули у київських комунальних загальноосвітніх навчальних закладах триватимуть тиждень – з 21 до 27 березня включно. Про це повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко.

«На час весняних канікул для школярів була розроблена цікава програма як культурних, так і спортивних заходів. Серед них – краєзнавчі експедиції, змагання зі спортивного орієнтування, екскурсії до музею Збройних Сил України, музею «Майдану», «Експериментаніуму» та інших закладів культури, пішохідні екскурсії Києвом, майстер-класи з орігамі та виготовлення трипільського посуду, а також багато інших цікавих і пізнавальних заходів», – розповіла вона.

Детальну інформацію про заплановані для школярів заходи можна знайти за посиланням.

Водночас, Ганна Старостенко зауважила, що на цей час заплановані й тренінги і семінари для вчителів, які дозволять їм підвищити професійний рівень та ознайомитися з інноваціями освітньої галузі – 21 березня розпочнеться тижневий освітній фестиваль управлінської майстерності «Kyiv EdFest».

При цьому, як зазначила заступник голови КМДА, згідно з графіком затвердженої структури навчального 2015/2016 року, заняття для школярів 1-11 класів завершуються 27 травня. У цей день Департамент освіти і науки, молоді та спорту рекомендує всім загальноосвітнім навчальним закладам провести свято «Останнього дзвоника».

Нагадаємо, відповідно до вимог Міністерства освіти і науки України, державна підсумкова атестація проводиться:

  • 12-21 травня 2016 року – для учнів 4 класів;
  • 1-8 червня 2016 року – для учнів 9 класів.

Зовнішнє незалежне оцінювання для учнів 11 класів відбудеться за наступним графіком:

  • 5 травня 2016 року – з української мови та літератури;
  • 11 травня 2016 року – з математики або 13 травня – з історії України;
  • 20 травня 2016 року – з іноземної мови.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]